Meniu

Despre noi


                   Societatea Agroelf SRL , infiintata in 2001, a avut ca obiect principal  de activitate comertul cu masini si utilaje agricole noi si  second – hand. Piata ne-a determinat  sa adaugam cu timpul si comertul cu piese de schimb si consumabile originale si aftermarket devenind o activitate cu o pondere importanta in afacerea noastra. Am crescut cu pasi mici , am invatat si ne-am perfectionat si astazi putem oferi servicii si produse performante si fiabile cu un bun raport  calitate – pret.
                    Din dorinta de a satisface nevoile clientilor nostrii am decis sa iesim in online cu un program special conceput pentru a permite identificarea produselor oferite si  accesul asupra fluxului stocurilor in timp util. Promovam cele mai cunoscute branduri din Europa si Statele Unite ale Americii si in  portofoliul nostru  avem atat producatori de utilaje si echipamente cat si componente pentru acestea.
                     Ne propunem, sa putem satisface in permanenta nevoile clientilor atat prin furnizarea de utilaje si echipamente atent selectionate, precum si prin furnizarea de piese de schimb cu un raport pret – calitate competitiv si a unui service profesionist.